Tomatoes stuffed with roquefort
=============================== 2019-12-24   (Français ci-dessous)

Ingredients: (~20 cherry tomatoes)
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100 g roquefort
20 small round tomatoes
100 g cream cheese

Preparation:
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Mix the roquefort crumbled with the cream cheese, add some pepper and mix well
(mash with a fork).
Use only very little salt as the Roquefort is already quite salty.

Cut off a hat from the top part of the tomatoes. Empty them with
a small spoon or if too small, the spoon handle. Place them face down on absorbing paper
for a few minutes. Fill the tomatoes with the mix. Place for 1/2 h in the fridge.
Serve as appetizer.





Tomates farcies au roquefort
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Ingrédients : (~20 petites romates)
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100 g de roquefort
20 petites tomates rondes
100 g de fromage blanc

Préparation :
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Mélanger le roquefort émietté avec le fromage blanc, ajouter du poivre et bien mélanger
(écraser avec une fourchette).
N'utilisez que très peu de sel car le Roquefort est déjà assez salé.

Coupez un chapeau de la partie supérieure des tomates. Videz-les avec
une petite cuillère ou si elle est trop petite, le manche de la cuillère. Placez-les face vers le bas sur du papier absorbant
pour quelques minutes. Remplissez les tomates avec le mélange. Placer 1/2 h au réfrigérateur.
Servir comme apéritif.