Tomatoes stuffed with roquefort
=============================== (Français ci-dessous)

Ingredients: (1 person)
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50 g roquefort
2 small round tomatoes
25 g cream

Use roquefort straight from the fridge as it will be easier
to cut into small bits.

Mix with the cream, add some pepper and mix well (mash with a fork).

Cut off a hat from the top part of the tomatoes. Empty them with
a small spoon, place them face down on absorbing paper for a few
minutes. Fill the tomatoes with the mix. Place for 1/2 h in the fridge.
Serve as appetizer.



Tomates farcies au roquefort
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Ingrédients : (1 personne)
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50 g de roquefort
2 petites tomates rondes
25 g de crème

Utilisez le roquefort directement du réfrigérateur car il sera plus facile
à couper en petits morceaux.

Mélanger avec la crème, ajouter un peu de poivre et bien mélanger (écraser avec une fourchette).

Coupez un chapeau sur la partie supérieure des tomates. Videz-les avec
une petite cuillère, placez-les à l'envers sur du papier absorbant pour quelques
minutes. Remplir les tomates avec le mélange. Placer pour 1/2 h au réfrigérateur.
Servir comme apéritif.