Asparagus wrapped in prosciutto
===============================

Ingredients:

2 to 4 nice and thick asparagus stalks per person
just as many thin slices of prosciutto (or halved lengthwise if large enough)


Preparation:

Cut off the bottom part of the asparagus to stalks of about 15 to 18 cm (6 to 7")
Wrap each asparagus stalk in its slice of prosciutto in a spiral way, leaving the tip exposed.

Place on medium BBQ for 4 to 6 mn turning several times to grill on all sides.




Asperges enveloppés dans du jambon cru
======================================

ingrédients:

2 à 4 belles et épaisses d'asperges par personne
autant de fines tranches de ajmbon cru (ou divisé par deux dans la longueur si assez grand)


préparation:

Coupez la partie inférieure de l'asperge pour qu'il reste environ 15 à 18 cm
Envelopper chaque asperge dans sa tranche de jambon en forme de spirale, en laissant l'extrémité exposée.

Placer sur un BBQ pas trop chaud pour 4 à 6 mn en tournant plusieurs fois pour griller sur tous les côtés